2013-03-28 15:17:36• hírek • Póti Orsolya

Hamarosan: Turisztikai Vásár a Grand Mallban

Háromnapos, ingyenes, szórakoztató programmal várja a látogatókat az a Turisztikai Vásár, amelyre a szatmárnémeti Grand Mall szervezésében kerül sor első alkalommal.

Április 12-14. között Turisztikai Vásárnak ad otthont a Grand Mall II. emeleti rendezvényterme. Az esemény célja nem más, mint a bel- és külföldi turisztikai lehetőségek ismertetése, a szolgáltatások bemutatása, illetve az utazóközönség naprakész, pontos informálása.

A Turisztikai Vásáron bemutatkoznak Szatmár és környékének utazási irodái, illetve az ország távolabbi pontjairól érkező turisztikai vállalkozások: utazási irodák, szállodák, panziók és szórakozóhelyek.

A rendezvény április 12-én, pénteken 13 órától nyitja kapuit és este 20 óráig várja az érdekelődőket. Szombaton és vasárnap délelőtt 10 óra és 20 óra között lehet tájékozódni az utazási ajánlatokról.

A régió legújabb turisztikai börzéje amellett, hogy kedvezményes foglalásokkal és tombolával várja az érdeklődőket, bemutatja a kiválasztott úti cél szépségeit és turisztikai lehetőségeit a kirándulni, pihenni és vakációzni vágyóknak.

Mint megtudtuk, ez lesz Szatmárnémeti első olyan turisztikai vására, amelyen minden szatmári utazási iroda képviselve lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: